top of page
Bakgrunn

by

THE ULTIMATE SOLUTION

WALLS

ARCTIC GRIPS

SYSTEMVEGGER

Oppdag våre innovative systemvegger som kilterboard, moonboard og custom design som gir fleksibilitet og variasjon til klatreopplevelsen din. Disse systemveggene passer alt fra hjemmevegg til store klatresenter.

DESIGNKONSULTASJON

Vårt erfarne designteam står klare til å hjelpe deg med å planlegge og designe klatrevegger som passer perfekt til din plass og målsettinger. Fra konseptutvikling til ferdig produkt, vi er her for å gjøre drømmene dine til virkelighet.

BULDREVEGGER OG KLATREVEGGER

Våre buldrevegger og klatrevegger er designet for å utfordre klatrere på alle ferdighetsnivåer. Fra nybegynnere til erfarne utøvere, vi designer og bygger vegger som passer for alle i samarbeid med kundens behov.

Bakgrunn

KOMPLETT LEVERANSE

PLANLEGGING &
PRODUKSJON

DIGITALISERTE PROSESSER

Vi er stolte av å kunne si at vi har bidratt til å forme noen av de mest imponerende klatreveggene i Norge. Vår lidenskap for klatring og dedikasjon til å levere høykvalitets klatreopplevelser gjenspeiles i hver eneste klatrevegg vi bygger.

Vi bruker cutting-edge teknologi for å effektivisere og forbedre byggeprosessen. Fra design til installasjon, våre digitaliserte prosesser sikrer nøyaktighet og kvalitet gjennom hele prosessen fra tegning til ferdig produkt. Alle våre bygg produseres med CNC maskin, noe som sikrer nøyaktighet ned til hundredels millimeter.

Når du velger oss kan du stole på at vi har et tett samarbeid gjennom hele prosessen, og at du sitter igjen med en klatrevegg du kan være stolt av.

Vi er stolte av å kunne si at vi har bidratt til å forme noen av de mest imponerende klatreveggene i Norge.
Bakgrunn

YOUR PARTNER IN CLIMB

KUNDESERVICE

SAMARBEID

Når du velger Arctic Grips, velger du ikke bare en leverandør, men en partner som er dedikert til å hjelpe deg med å realisere dine visjoner og skape minneverdige klatreopplevelser.

Vi har fokus på tett samarbeid med våre kunder og prioriterer førsteklasses kundeservice i alle våre prosjekter. Vi mener at det beste resultatet oppnås når vi lytter nøye til kundenes behov, ønsker og tilbakemeldinger gjennom hele prosessen. Vi er dedikert til å skape enestående kundeopplevelser og ser frem til å samarbeide med deg på deres neste prosjekt.Øverst i skjemaet

 

La oss sammen bygge klatrevegger som vil inspirere og begeistre klatrere i generasjoner frem

Arctic Grips lager klatregrep og klatrevegger
Bakgrunn

KOMPETANSE OG ERFARING

UNIKE GREP

MONTERINGSTJENESTER

Enten det er innendørs eller utendørs, står Arctic Grips for kvalitet, sikkerhet og innovasjon.

Vi monterer alt fra klatretak til nøkkelferdige klatresenter. Vårt erfarne installasjonsteam tar hånd om alle aspekter ved montering og testing for å sikre at dine klatrevegger blir trygt og sikkert installert. Med vår ekspertise og fokus på detaljer kan du være sikker på at din klatrevegg vil bli montert med høyeste standarder.

 

Vårt team av erfarne klatreentusiaster og designere jobber tett sammen for å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til ethvert miljø og enhver klatrer. Kontakt oss idag for å komme igang med ditt klatreprosjekt.

Enten det er innendørs eller utendørs, står Arctic Grips for kvalitet, sikkerhet og innovasjon.
klatregrep bakgrunn.webp
bottom of page