top of page
Bakgrunn

SERVICE

MINDED

TILBEHØR TIL KLATRINGEN

Har du alt du trenger til klatringen? Vi har et lite men godt utvalg av det mest essensielle du trenger for å få en god opplevelse.

RUTESETTING

Vi tilbyr profesjonell rutesetting. Vi foretrekker selvfølgelig å bruke våre egne klatregrep, men vi kan også sette ruter med andre grep om dere ønsker. 

KONTROLL AV ANLEGG

Vi setter alltid klatrerens sikkerhet først, og tar oppdrag som innbefatter kontroll og service av klatrevegger. Sikkerhet kommer alltid først på vår liste.

Bakgrunn klatrevegg - Arctic Grips

RUTESETTING

ERFARING

KUNNSKAP

Vår tjeneste strekker seg fra små oppdrag til komplett rutesetting for store klatresentre. Med mange års erfaring innen bransjen kan vi tilby profesjonelle rutesettere som er dedikerte til å møte dine behov og skape klatreopplevelser av høy kvalitet.

Arctic grips tilbyr service på din klatrevegg - Your partner in Climb
Bakgrunn klatrevegg - Arctic Grips

KONTROLL AV ANNLEGG

LANG ERFARING

ERFARNE KLATRERE

Vi videreformidler uavhengig kontroll av klatrevegger og buldrevegger gjennom en tredjepart for å sikre at sikkerheten alltid er i fokus. Ved å bruke eksterne eksperter, sørger vi for at alle sikkerhetskrav og standarder oppfylles, slik at du kan klatre og buldre uten bekymringer.

 

Sikkerheten til våre kunder er vår høyeste prioritet. Vi sørger for at fagfolk med erfaring innen klatring og buldring nøye undersøker festepunkter, konstruksjon og tegn på slitasje. Dette gir deg tryggheten du trenger for å drifte veggen på en god måte.

 

Med vår uavhengige kontroll kan du føle deg trygg. Vi garanterer at våre anlegg oppfyller de høyeste standardene, for sikkerheten kommer alltid først. 

Arctic grips tilbyr rutesetting - Your partner in Climb
Bakgrunn klatrevegg - Arctic Grips

TILBEHØR

KVALITET

FÅ MED GODE RÅD PÅ KJØPET

Vi har et lite men godt utvalg av det du trenger for å klatre. Så her setter vi inn tekst ift hva dere kan tilby. 

Dette kan vi eventuelt se på om vi kan sette inn i en liten nettbutikk om ønskelig i fremtiden. 

Arctic grips har tilbehøret du trenger til klatring - Your partner in Climb
jpeg-optimizer_Foto_15_edited_edited.jpg
bottom of page